Takaisin

Maria Amparo espresso, luomu

Värikoodi 
Paahtoaste 
4

Maria Amparon honey -prosessoitu kahvi, paahdettu espresso profiililla.

Tapasimme tämän sydämmellisen naisen kevään -17 Helsinki Coffee Festivaleilla,ja saimme erän pestyä Red Catuai-lajiketta. Tammikuussa 2019 ostimme toisen pienerän hänen kahviaan, tällä kertaa Honey-prosessoitua Red Catuai-lajiketta.

Kahvi on nyt myös täysin luomuviljeltyä. Honey process-menetelmässä kahvimarjan hedelmälihaa ei irrota täysin pavusta, vaan se jää osittain kiinni. Näin papu saa lisää kahvimarjan makeutta verrattuna täysin pestyyn kahviin.

Täyteläinen body, syvä pähkinäisyys maussa, sitrusmaista pirskahtelevaa hapokkuutta.

 

Lajike 
Red Catuai
Alkuperämaa 
Brazil
Maku 
pähkinä, sitrus
Valmistustapa 
  • Espresso
  • Pressopannu
Tila 
Flor Do Bagado
Menetelmä 
Semi-Washed
Tyyppi 
Luomu
Tilakahvi
Korkeus 
700-1000masl
Pisteytys 
86